ÖPPETTIDER
Måndag – Torsdag
14:00 - 22:00
Fredag
14:00 – 24:00
Lördag
15:00 – 24:00
 
Söndag
Stängt
I Danderyds kommun finns tre fritidsgårdar vilka vänder sig till ungdomar på högstadiet. En av gårdarna är Fribergagården som är belägen intill Fribergaskolan i Danderyd. Här riktar vi oss främst till elever på Friberga- och Mörbyskolan. Men alla är självklart välkomna.
 
Kärnan i vår verksamhet är den öppna verksamheten, den kännetecknar främst det frivilliga mötet i en miljö där deltagarna varierar, aktiviteterna är inte tidsbundna, och möjligheterna till impulsiva aktiviteter är stora. Man kan komma för att bara umgås med varandra, spela spel eller bara vara. Att du själv får välja vad du vill sysselsätta dig med är en av de starkaste hörnstolparna i den öppna verksamheten.
 
I den öppna verksamheten kan du tex:
Fika, spela biljard, pingis, se på tv, sjunga singstar, spela guitar hero, spela x-box, läsa läxor, surfa på Internet, spela LAN, göra smycken, köpa mellanmål, pyssla, spela innebandy och mycket mera.
Egna förslag och idéer är mycket välkomna.
 
I våra lokaler har vi även gym, inspelnings studio och replokal, utanför står en skateboard ramp.
 
Vi arrangerar större arrangemang som discon, lucia-cup, tjejhelger, skolavslutning, övernattningar, Åre resa mm. På skollov anordnar vi ett lov program med aktiviteter utöver det vanliga, på sommaren har vi läger.
 

All vår verksamhet bedrivs i drogfria miljöer!